کد خبر: 10701
ف
نیویورک تایمز روایت کرد
۲۴ ساعت ترامپ چگونه می‌گذرد؟
روزنامه نیویورک تایمز جزئیات جدیدی از زندگی روزانه ترامپ را منتشر کرد. این روزنامه می‌نویسد که ترامپ مانند سایر روسای‌جمهوری آمریکا در کاخ سفید رفتار نمی‌کند. به گفته دستیارانش، گاهی اوقات او در حالی که بالش خود را مرتب می‌کند، توییت خود را هم منتشر می‌کند. در برخی زمان‌ها نیز وی به اتاق کناری می‌رود و در حال تماشای برنامه‌های تلویزیونی، توییت‌های خود را منتشر می‌کند. او هر روز صبح ساعت ۵ و سی دقیقه از خواب برمی‌خیزد و تلویزیون را در اتاق خواب بزرگ کاخ سفید روشن می‌کند.
به گزارش ثریا، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی به اوضاع زندگی شخصی و کاری ترامپ در کاخ سفید پرداخت. این روزنامه می‌نویسد که ترامپ مانند سایر روسای‌جمهوری آمریکا در کاخ سفید رفتار نمی‌کند. نیویورک‌تایمز می‌نویسد: هر روز صبح ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه از خواب بر می‌خیزد و تلویزیون را در اتاق خواب بزرگ کاخ سفید روشن می‌کند.

او ابتدا به سراغ سی‌ان‌ان می‌رود و پس از آن به دیدن برنامه «فاکس و دوستان» مشغول می‌شود و برنامه پیام‌رسانی ایده‌ها را دنبال می‌کند و برخی اوقات نیز به تماشای برنامه «صبح‌بخیر جو» از شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» می‌پردازد و او این‌گونه خود را برای یک روز کاری آماده می‌کند. این بخشی از زندگی هر روزه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات‌متحده در کاخ سفید است.

گاهی پر انرژی، گاهی خشمگین ترامپ به سراغ گوشی آی‌فون خود می‌رود. به گفته دستیارانش، گاهی اوقات او درحالی که بالش خود را مرتب می‌کند، توییت خود را هم منتشر می‌کند. در برخی زمان‌ها نیز وی به اتاق کناری می‌رود و در حال تماشای برنامه‌های تلویزیونی، توییت‌های خود را منتشر می‌کند. او در ادامه برنامه‌های روزانه‌اش، پس از بیدار شدن با لباس رسمی به اتاق مطالعه می‌رود و گاهی اوقات نیز دیده شده است که او همچنان با لباس شب در این اتاق حضور داشته است و بعضا دیده شده است در هر دو حالت، کاری و غیر کاری به دیگران تلفن زده است.
 
 به گفته حدود ۶۰تن از اعضای کنگره، مشاوران، دستیاران و دوستان ترامپ، او برای آن‌که خود را در حس‌وحال مبارزه نگه‌ دارد، روزانه ۱۲ قوطی کوکاکولای رژیمی مصرف می‌کند. آنان می‌گویند، حالت ترامپ جنگی است، زیرا او هر روز را مبارزه‌ای علیه تخریب‌کنندگان واقعی و خیالیش می‌داند و تلویزیون دریچه او به جهان است. ترامپ ماه گذشته به خبرنگاران گفته بود، آن‌قدر درگیر «خواندن اسناد» است که زمانی برای تماشای تلویزیون و دنبال‌کردن رسوایی‌های «ری مور»، قاضی ارشد سابق دیوان عالی آلاباما ندارد.
 
۲۴ ساعت ترامپ چگونه می‌گذرد؟
اما به گفته منابع خبری نیویورک تایمز، ترامپ روز خود را از صبح تا شب با اخبار تلویزیونی می‌گذراند.
 
نزدیکان ترامپ می‌گویند، این تلویزیون‌ها برای اطلاع دایم او از اخبار واقعیت‌ها و نظرات و به‌ویژه اخباری است که درباره او هستند. او ریاست‌جمهوری خود را مبارزه‌ای روزانه علیه شبکه‌های خبری لیبرال، بر سر مشروعیت می‌داند و تلویزیون به او اجازه می‌دهد که از شرایط این جنگ آگاه بماند. او حتی به کارکنان کاخ سفید می‌گوید که هر روز را همچون «قسمتی» جدید از برنامه‌ای درباره او بدانند؛ برنامه‌ای که او در آن مخالفانش را شکست می‌دهد.
 
لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی، به نیویورک تایمز گفت: او مشتاقانه باور دارد که حزب چپگرای لیبرال و رسانه‌ها می‌خواهند او را تخریب کنند. او با مبارزه به این‌جا رسیده است. پس دسترسی دایم به اخبار برای ترامپ ضروری است.
 
به ‌گفته دستیارانش، او روزانه چهارساعت یا حتی تا دوبرابر این زمان را به تماشای تلویزیون اختصاص می‌دهد؛ با صدا یا بدون صدا. CNN منبع خبری اصلی ترامپ است و فاکس نیوز و به‌ویژه برنامه "Fox & Friends” به او حسی از آسودگی می‌دهد.
 
ترامپ روزانه ۱۲قوطی کوکاکولای رژیمی می‌نوشد که این بسیار بیشتر از میزان کافیین مجاز برای مصرف یک فرد بزرگسال است. دستیاران رئیس‌جمهوری آمریکا بسیار مشرف به عادت‌های روزانه‌اش هستند. آنها از توییت‌های تلویزیونی صبح ترامپ استفاده می‌کنند تا حال‌وهوای او طی روز را پیش‌بینی کنند.
 
 ۲۴ ساعت ترامپ چگونه می‌گذرد؟
اگر مطلب قابل توجهی از فاکس نیوز پخش شود و ترامپ آن را توییت نکند، کارکنان این شبکه متوجه می‌شوند که او درحال تماشای CNN یا MSNBCاست و از دست دادن آن خبر، وی را بدخلق و مضطرب خواهد کرد. الزام ترامپ برای تماشای تلویزیون آن‌قدر شدید است که وقتی نشستی در اتاق ناهارخوری کاخ سفید برگزار می‌شود، تلویزیونی که او با ورود به کاخ سفید در این سالن نصب کرده، پیوسته روشن می‌ماند.
 
صدای این تلویزیون بسته است اما چشمان رئیس‌جمهوری اخبار زیرنویس شده را دنبال می‌کند. نتیجه این امر، رئیس‌جمهوری است که اقدامات و واکنش‌هایش توسط رسانه‌ها کنترل می‌شوند. نزدیکان ترامپ گفتند، وقتی که مایکل فلن، مشاور سابق ترامپ برای دروغگویی به FBI درخصوص مذاکره با روسیه مجرم شناخته شد، روز بعد از آن ترامپ در گردهمایی جمهوری‌خواهان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی خوشحال بود.
 
زیرا پس از پوشش خبری گناهکار شناخته‌شدن فلن، ترامپ در واکنش به این مساله، خشمگین شد و در توییت‌های خود به هیلاری کلینتون، نامزد شکست خورده دموکرات در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا حمله کرد. براساس گزارش نیویورک تایمز، در ماه نوامبر فهرستی از سوالات درباره ادعاهای ذکر شده در این مطلب با هدف راستی‌آزمایی برای ترامپ فرستاده شد.
 
۲۴ ساعت ترامپ چگونه می‌گذرد؟
مدت کوتاهی پس از آن، ترامپ به خبرنگاران گفت که زمان خیلی اندکی را صرف تماشای تلویزیون می‌کند. رئیس‌جمهوری آمریکا گفته بود: باور کنید یا نه، حتی زمانی که در واشنگتن یا نیویورک هستم زیاد تلویزیون تماشا نمی‌کنم.
 
کسانی که من را نمی‌شناسند، دوست دارند با منابع غیرواقعی بگویند من زیاد تلویزیون نگاه می‌کنم. می‌دانید که! خبرنگاران قلابی، منابع قلابی! اما من فرصتی برای این کار ندارم. نخست به خاطر اسناد. من خیلی اسناد را مطالعه می‌کنم و همچنین مطالب متنوع. من بسیار بیشتر از آن‌که تلویزیون تماشا کنم شما مردم را مطالعه می‌کنم.

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.

حرف‌های محمدرضا شریفی‌نیا درباره حواشی اخیر

انتشار اولین آرای مردمی فیلم فجر

نظام‌الدین کیایی درگذشت

تمدید زمان برگزاری آزمون جامع دانشجویان الزهرا(س)

مهلت ۶ ماهه دانشگاه آزاد برای بازنگری سرفصل‌های درسی

مهلت دفاع پایان‌نامه دانشجویان علامه تمدید شد

نقش محوری بانوان در مسیر تمدن‌سازی ایران اسلامی

آغاز انتخاب واحد نیم‌سال دوم دانشگاه آزاد از فردا

سرود ملی ایران چند بار عوض شد؟

ماجرای پیشنهاد شوکه کننده دکتر چمران به یک آهنگساز

اسب گریان جای لبوبوی زشت را می‌گیرد؟

انتشار اسنادی تازه از ارتباط کارگردان معروف و جفری اپستین

مستند میشل اوباما روی دست فیلم ملانیا بلند شد

ناگفته‌هایی از فیلم موقعیت مهدی

توضیحات یک کارگردان درباره دستگیری بازیگران

۳ آسیب جدی که جامعه شیعه را تهدید می‌کند از زبان شیخ انصاریان

شاخه مهم در تربیت مهدوی که نباید از آن غافل شد

جزئیات طرح جدید حمایت از نخبگان بازگشته به کشور

نیازهای فنی دانشگاه‌ها برای آموزش مجازی اعلام شد

تمدید مهلت دفاع دانشجویان کارشناسی علم‌وصنعت

کشف دو جنین ۶۵۰۰ ساله در ایران؛ راز آیین عجیب تدفین ایرانیان باستان

هشدار درباره نوشیدن قهوه قبل از غذا

هوش مصنوعی حالا انسان استخدام می کند!

مولتبوک؛ شبکه اجتماعی بدون یک انسان واقعی!

راز رودخانه‌ای که سربالا می‌رود/ معمای ۱۵۰ ساله حل شد

رونمایی اوپو از دو گوشی اقتصادی با باتری غول پیکر

پیکسل ۱۰a گوگل پیش از موعد رونمایی شد

اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش

فواید داروی لاغری پرمصرف این روزها برای قلب

وقتی صنعت خاورمیانه به گرافن نیاز واقعی دارد

تامین مسکن فرهنگیان از سه مسیر / چرخه پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان یک سال جلو افتاد

ایمنی مدارس؛ خط قرمز آموزش و پرورش

فراتر از تدریس و نمره؛ معلم خوب از نگاه دانش‌آموزان

درمان همزمان مشکل روده و افسردگی با یک پروتئین!

هوش مصنوعی، معلم انشاء دانشجویان می‌شود

نخستین قطره چشمی با دوکاربرد تاییدیه گرفت

رکوردشکنی ربات‌ انسان‌نمای چینی در یخبندان

عکس روز ناسا از کهکشانی با ۳ حلقه

بیش از ۴۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند

با هوش مصنوعی مزرعه‌دار آشنا شوید!

منظور از حکومت جهانی امام زمان(عج) چیست؟

حضور یک فیلمساز معروف ایرانی در جشنواره فجر

اگر قلبی بخواهد خانه امام زمان (عج) شود باید چه کند؟

شرح روایتی از بیدار کردن پیامبر(ص) توسط جبرئیل در نیمه شب شعبان

وظیفه منتظران حضرت از منظر مقام معظم رهبری

طنزنویسی که خیلی از مطالبش رد می‌شد

کاخ گلستان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

دیالوگی که در زندگی هما روستا و بهرام بیضایی به واقعیت پیوست

نذر روزه برای فرج امام زمان(عج) چه حکمی دارد؟

احساس درونی مقام معظم رهبری در روز ورود امام (ره) به کشور

خواص شگفت ‌انگیز مغز تخمه آفتابگردان برای سلامت بدن و زیبایی پوست و مو

سرباز امام زمان(عج) که در شب‌های اغتشاش به شهادت رسید

سیمای امام زمان (عج) در کتاب های آسمانی و روایات اهل سنت

ائمه اطهار از زمان ظهور امام زمان عج آگاهند؟

اعمال روز نیمه شعبان چیست؟

مهلت دفاع پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری دانشگاه آزاد تمدید شد

چرا مردم هنوز تن تن را دوست دارند؟

برنده نوبل رکورد شکست

جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟

مهدویان شجاعانه پای اثرش و کشورش ایستاد

کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم حضوری برگزار می‌شود

ناوهای هواپیمابر در صورت از کار افتادن رادار و GPS چگونه مسیر خود را پیدا می کنند؟

بهترین گوشی‌ها برای اجرای کالاف دیوتی

پشت‌پرده گوشی‌های اندروید چهار میلیون تومانی چیست؟

چگونه وقوع گودال‌های فرونشست را پیش‌بینی کنیم

آرتمیس ۲، عصر جدیدی از رهبری فضایی را رقم می‌زند

خسارت بیش از ۵۰ میلیارد تومانی به مراکز کانون پرورش فکری در حوادث اخیر

برگزیدگان جشنواره رویانا وارد پروژه‌های تحقیقاتی پژوهشگاه رویان می‌شوند

هوش مصنوعی به کمک بیماران سرطانی آمد

پایان داغ شدن موبایل با یک باتری جدید

رباتی که می‌خواهد همبازی انسان‌ها باشد

وزیر آموزش‌وپرورش: مدارس باز و فعالیت‌های آموزشی در جریان است

برگزاری جشن‌های مدرسه‌ای ایرانمون در دهه فجر

جنگ الکترونیک چین جنگنده‌های خارجی را دور کرد

اشتراک گذاری مخاطبان در گوگل کانتکت راحت‌تر شد

وقتی روح از بدن جدا می‌شود، در مغز چه می‌گذرد؟

عکس روز ناسا از سحابی مرد دونده!

این پرنده به حیوانات دیگر دروغ می‌گوید!

هوش مصنوعی متخصص شیمی شد

حل معمای سیارات گمشده ستاره‌های دوتایی

ناگفته‌های آقای آهنگساز از اجرای سرود به یادماندنی در بهشت زهرا

توضیحات یک کارگردان درباره دستگیری بازیگران

انتشار اسنادی تازه از ارتباط کارگردان معروف و جفری اپستین

حضور یک فیلمساز معروف ایرانی در جشنواره فجر

مستند ۷۵ میلیون دلاری ملانیا ترامپ برای صندلی‌های خالی اکران شد

کاخ گلستان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

برنده نوبل رکورد شکست

گریم متفاوت رضا کیانیان در یک داستان واقعی

بهروز رضوی صداپیشه پیشکسوت بستری شد

دیالوگی که در زندگی هما روستا و بهرام بیضایی به واقعیت پیوست

چرا مردم هنوز تن تن را دوست دارند؟

۳ آسیب جدی که جامعه شیعه را تهدید می‌کند از زبان شیخ انصاریان

مقدار متعارف در نفقه زن چقدر است؟

سیمای امام زمان (عج) در کتاب های آسمانی و روایات اهل سنت

مستند میشل اوباما روی دست فیلم ملانیا بلند شد

ماجرای پیشنهاد شوکه کننده دکتر چمران به یک آهنگساز

مرگ یزدگرد تاریخ مصرف ندارد

حرف‌های محمدرضا شریفی‌نیا درباره حواشی اخیر

منظور از حکومت جهانی امام زمان(عج) چیست؟

پول چگونه فراتر از اخلاقیات می‌رود؟ در فیلم سعید جلیلی ببینید

چه کسانی از بلا و امتحان، واقعاً آسیب می‌بیند؟

احساس درونی مقام معظم رهبری در روز ورود امام (ره) به کشور

وظیفه منتظران حضرت از منظر مقام معظم رهبری

اسپایدرمرد ایرانی در جشنواره فجر اکران شد

سرباز امام زمان(عج) که در شب‌های اغتشاش به شهادت رسید

روایت بی‌پرده: از مسلسل‌های رضاخان تا شکنجه‌گاه‌های ساواک

ناگفته‌هایی از فیلم موقعیت مهدی

اسب گریان جای لبوبوی زشت را می‌گیرد؟

سرود ملی ایران چند بار عوض شد؟

طنزنویسی که خیلی از مطالبش رد می‌شد